Актриста от Дневниците на вампира продължава активностите си, свързани с бежанската

...
Актриста от Дневниците на вампира продължава активностите си, свързани с бежанската
Коментари Харесай

Кат Греъм отново в бежански лагер

Актриста от " Дневниците на вампира " продължава интензивностите си, свързани с бежанската рецесия и признава, че е разочарована от броя на хората, принудени да бягат от домовете си по целия свят. В резултат от цивилен войни и естествени бедствия бежанците са достигнали 71 милиона. Кат е непримирима и спрямо отношението към тях, сякаш са доста по-нисши от " хората ".  " Толкова доста от тези бежанци са просто хора като теб и мен, които имат невероятни благоприятни условия да преподават и да оказват помощ в поддръжка на общността. "

Наскоро тя сподели в Инстаграм профила си фотография, чийто поста гласи: " В живота си съм срещала доста звезди, само че тези деца са моите герои. Можете да имате всичко и да бъдете подли, а може да нямате нищо, само че да бъдете положителни. Добротата е същинско благосъстояние. "
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикацияа, споделена от Kat Graham (@katgraham) на Сеп 28, 2019 в 11:12 PDT

Актрисата работи с Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците още от  2013 г.  Тя оказва помощ за увеличаване на осведомеността по отношение на техния статут и се включва в разнообразни планове, в това число пътува до разнообразни бежански лагери по света. Посещавала е сирийския бежански лагер " Заатари " в Йордания, а по-късно и този до границата сред Мексико и Гватемала, с цел да се срещне с жени и деца, избягали от насилието в Централна Америка. 



Тази година Кат посети бежанците в лагера Melkadida в Южна Етиопия. Там тя стана очевидец на нещата, които ВКБООН дружно с сътрудниците си от обществения и частния сектор правят, с цел да обезпечат на дамите и младите девойки нови умения, предоставяйки им ресурсите и знанията, с които ще си осигурят по-добро бъдеще – за себе си, фамилиите си и цялата общественост. Актриста желае светът да разбере, че хората, които живеят там, не са жертви. " Те просто имат потребност да разполагат с неща, с които могат да си върнат живота назад ", добавя тя. 

" Когато бях на към 14 години, си припомням, че видях фотография на Брад Пит и Анджелина Джоли в списание. Изрязах страницата на броя и я закачих на моя vision board. "

Но това не била фотография от аления килим, а от тяхна среща с бежанци. Кат споделя още, че постоянно е мечтала да работи в тази тенденция. Нейният личен генезис е най-големият й мотиватор. Баща й е родом от Либерия, а корените на майка й доближават до Източна Европа и Израел. Самата тя обаче е родена в Швейцария. Като жител на света Кат приема персонално проблема с бежанската вълна. 

" Аз също съм бежанец. Не съм родена в тази страна. Изпитвам необходимост да поддържам тези общности и постоянно съм го усещала, даже и като бях дребна. "
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kat Graham (@katgraham) на Сеп 23, 2019 в 1:26 PDT

Според актрисата тези проблеми на обществата не отшумяват, а в противен случай – ускоряват се. Въпреки че доста от нас надали ще посетят бежански лагер през живота си, въпреки всичко можем да се осведомяваме за казуса или да дарим средства за обезпечаване на жизненоважни неща – заслон, храна и вода. 

" Трябва да намерим метод да изградим един по-добър свят дружно. "
 Погледнете бежанците с други очи
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР